nieuws

Camille Oostwegel haakt af

Hotel

Camille Oostwegel kan de titel ‘Grootste Limburger aller tijden’ op zijn buik schrijven. De hotellier is in de categorische voorronde uitgeschakeld door supermarktman Jan Linders. De hotelkoning kreeg te weinig stemmen van zijn streekgenoten.

Camille Oostwegel haakt af

Dat meldt de site van de Limburgse nieuwszender L1. In de categorie Ondernemers behaalde Linders, oprichter van de Jan Linders-formule, 44 procent van de stemmen. Oostwegel moest het doen met 29 procent, gevolgd door Guus Brand van Brand Bierbrouwerij (13 procent).

De finale van de Grootste Limburger aller tijden vindt plaats op 13 oktober. Jan Linders, cabaretier Toon Hermans, burgemeester Gerd Leers van Maastricht en autocoureur Jos Verstappen hebben zich inmiddels geplaatst voor de finale.

Camille Oostwegel is eigenaar en algemeen directeur van Camille Oostwegel Château-Hotels & Restaurants, waarbij onder andere Château St. Gerlach en het nieuwe Kruisherenhotel in Maastricht horen. Hij volgde de Hoge Hotelschool in Maastricht en was onder andere exploitatiedirecteur en adviseur bij Novotel/Accor in Frankrijk, Luxemburg en Breda.

Reageer op dit artikel