nieuws

Camille Oostwegel verliest weer directeur

Hotel

Weer vertrekt een directeur bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & Restaurants. Vorige week heeft Philip Geervliet bekendgemaakt misschien wel het bekendste horecabedrijf van Oostwegel, Château St. Gerlach in Valkenburg, per augustus te gaan verlaten. Eerder kondigde Martijn Aarst van Het Kruisherenhotel in Maastricht zijn vertrek aan.

Camille Oostwegel verliest weer directeur

Geervliet laat weten dat hij na twaalf jaar, waarvan acht jaar als directeur van Château St. Gerlach, het familiebedrijf van Oostwegel gaat verlaten. Hij treedt per 1 augustus uit dienst.

Geervliet gaat aan de slag bij Magic Design in het Belgische Lanaken, een internationaal opererend bedrijf voor ontwerp en productie van verkleedkleding. Dit bedrijf is mede-eigendom van de vrouw van Geervliet.

Geervliet laat weten terug te kijken op een fraaie periode bij St. Gerlach. ‘De samenwerking met de heer en mevrouw Oostwegel is voor mij altijd plezierig geweest. Ik heb mogen samenwerken met een fantastisch team van enthousiaste mensen’.

St. Gerlach

Camille en Judith Oostwegel laten weten het vertrek van Geervliet te betreuren en terug te kijken op een fijne samenwerking. De opvolger van Geervliet bij St. Gerlach is nog niet bekend. Vermoedelijk wordt er van buiten de organisatie een nieuwe directeur aangetrokken.

Naast de zoektocht voor een nieuwe leider voor Château St. Gerlach is Oostwegel ook bezig met de vervanging van de directeur van Het Kruisherenhotel in Maastricht. Daar maakte Martijn Aarts half maart bekend het bedrijf binnenkort te verlaten om aan de slag te gaan als general manager van Hotel Arena in Amsterdam.

Oostwegel laat weten dat hij zeker vijftig reacties heeft gehad op de vacature voor directeur van Het Kruisherenhotel. ‘We zijn met serieuze kandidaten in gesprek. Daarnaast bieden deze reacties ook mogelijkheden voor St. Gerlach. Vandaag voeren we daarover al gesprekken’.

Reageer op dit artikel