nieuws

Campagne promoot Amsterdamse musea

Hotel

Met de campagne Amsterdam Musea Adventure 2010 willen de culturele instellingen in de hoofdstad samen met het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) de exposities en vaste collecties in de stad promoten. Horecabedrijven kunnen hun voordeel doen met de campagne.

Campagne promoot Amsterdamse musea

De actie begint deze maand en duurt tot en met volgend jaar april, liet het ATCB dinsdag weten.

Veel Amsterdamse musea bevinden zich op een relatief kleine oppervlakte. Volgens het toerismebureau is er geen stad in Europa waar op loopafstand van elkaar zoveel culturele instellingen zijn te vinden, variërend van het Amsterdams Historisch Museum en Het Rembrandthuis tot Museum Ons’ Lieve Heer op Solder en het Bijbels Museum.

Reageer op dit artikel