nieuws

Canadese reisagenten lovend over Schiphol

Hotel

Reisagenten in Canada hebben Amsterdam Airport Schiphol verkozen tot Favourite International Airport 2009. Ruim 3500 reisagenten brachten hun stem uit. Het is de zoveelste erkenning voor Schiphol in korte tijd.

Canadese reisagenten lovend over Schiphol

Schiphol pakt de prijs vanwege het one terminal concept, de efficiency en de veelheid aan faciliteiten, zoals winkels, restaurants, de XpresSpa, de Babycare Lounge, een casino en het Rijksmuseum.

Prima relatie

Amsterdam Airport Schiphol viel in de eerste maanden van dit jaar al vaker in de prijzen. Recent won Schiphol de ACI Europe Best Airport award voor de hoge kwaliteitsstandaard en in het bijzonder voor de wijze waarop zij invulling geeft aan de relatie met omwonenden.

Prijzenregen

Eerder al eindigde Schiphol als achtste bij de World Airport Awards, die werden uitgereikt door luchtvaartbeoordelingssite Skytrax. Bij deze publieksprijzen moest Schiphol de Europese luchthavens München en Zürich voor zich dulden. De top tien werd gedomineerd door de vliegvelden van Hongkong en Singapore.

Website dwingt respect af

Lezers van het Aziatische vrachtblad Cargonews Asia kozen in april voor de 16e maal Schiphol tot Best Airport Europe en voor de 11e maal tot Best Air Cargo Terminal Europe. En in februari won Schiphol.nl de eerste prijs in de categorie Best Airport Website van de Webbie Aviation Awards op Flightglobal.com. Dit is de gezamenlijke website van een aantal gerenommeerde internationale vakbladen op het gebied van luchtvaart.

Reageer op dit artikel