nieuws

Carlton Hospitality Award naar Ambassador

Hotel

Amanda Tiemissen-Zwaan, medewerkster Bar-Bistro Rubens van het Carlton Ambassador hotel in Den Haag, heeft de carlton Hospitality Award 2008 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest gastvrije medewerker van de Carlton Hotel Collection.

Carlton Hospitality Award naar Ambassador

Tiemissen-Zwaan ontving haar prijs, een cheque voor een geheel verzorgde 14-daagse tropische strandvakantie voor 2 personen, uit handen van Hans van der Heijden, Director of Operations, de Carlton Hospitality Award 2008.

‘Met veel plezier overhandig ik deze prijs aan Amanda. Zij is gekozen door haar eigen collega’s als meest gastvrije persoon binnen onze hotels en is een voorbeeld voor ons allemaal’, aldus Van der Heijden.

Tiemissen-Zwaan werkt sinds november 2005 als medewerkster bediening in Bar-Bistro Rubens van het Ambassador hotel.

Om in aanmerking te komen voor de Carlton Hospitality Award, wordt eerst een verkiezing gehouden per hotel. Elke medewerker kiest één collega die het meest gastvriendelijk en servicegericht is geweest in het afgelopen jaar. De vier medewerkers per hotel met de meeste stemmen, winnen een Carlton Hotel Collection speld en een geldbedrag. Zij gaan vervolgens de strijd aan met alle winnaars van de andere Carlton hotels.

Reageer op dit artikel