nieuws

Carlton laat voucher-ballonnen op

Hotel

Carlton Hotel Collections heeft afgetrapt voor een speciale actie rondom het 25-jarig bestaan van de hotelketen. 25 ballonnen met vouchers zijn opgestegen.

Carlton laat voucher-ballonnen op

Dinsdag 19 januari werd het startsein gegeven voor de viering van het 25-jarig bestaan. Dat gebeurde in het bijzijn van manager director Alfred Bree, de burgemeester van Spijkenisse, Mirjam Salet, en gm Bart Blikman.

De prominenten lieten 25 ballonnen de lucht in gaan met aan elk ballon een voucher voor een gratis weekendje Carlton. Elke persoon die een ballon met een voucher vindt, krijgt een weekend voor twee personen in één van de Carlton hotels aangeboden.

Na deze aftrap in Spijkenisse reist Alfred Bree deze maand af naar alle tien Carlton hotels om samen met alle medewerkers en een lokale BN’er 25 ballonnen per hotel de lucht in te laten. Op 28 januari sluit hij zijn tour af in het Carlton Beach in Scheveningen.

Totaal laat Carlton 250 ballons met een voucher opstijgen deze maand. Carlton Hotel Collection werd in 1985 opgericht als onderdeel van het Engelse Hotel Management International Ltd. De keten bestaat uit tien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, twee in Groot-Brittannië en één in België.

Reageer op dit artikel