nieuws

Carlton President start gratis shuttledienst

Hotel

Het Carlton President in Utrecht start een gratis shuttledienst voor gasten van het hotel. Vanaf 1 mei rijdt de bus op weekdagen en op vaste tijden van en naar het treinstation van Maarssen en de bedrijventerreinen Oudenrijn en Papendorp. Aan boord is gratis WiFi.

Carlton President start gratis shuttledienst

De Shuttle Service rijdt op werkdagen vanaf 07.00 uur vier keer de route, die gaat langs het Centraal Station van Maarssen en de bedrijventerreinen Oudenrijn en Papendorp. Vanaf 17.00 uur worden gasten weer opgehaald.

‘Aan boord is gratis WiFi en mineraalwater aanwezig’, laat general manager Bart Blikman weten. ‘Alle passagiers kunnen tegelijkertijd high speed internetten. Op aanvraag kan de bus ook kosteloos worden ingezet door gezelschappen die verblijven in het hotel.’

Reageer op dit artikel