nieuws

Center Parcs werkt met zwarte lijst

Hotel

Center Parcs is gestart met een zwarte lijst. Op de lijst staan de namen van personen die niet meer welkom zijn op één van de vakantieparken. Inmiddels staan ruim tweehonderd namen op de zwarte lijst.

Center Parcs werkt met zwarte lijst

Dat meldt De Telegraaf. De personen op de lijst hebben zich in het verleden misdragen bij een van de parken van Center Parcs. Zo variëren de misdragingen van openlijke geweldpleging en vandalisme tot het moedwillig slopen van vakantiehuisjes.

Door de videorage op internet duiken er de laatste tijd steeds vaker filmpjes op waarop te zien hoe jongeren vernielzuchtig te werk gaan in vakantiehuisjes. Door de video’s is voor het eerst openlijk zichtbaar wat er zoal afspeelt in de huisjes waarin jongeren zich bevinden. Center Parcs meldt dat het aantal incidenten redelijk stabiel is.

‘We balen natuurlijk waanzinnig van die filmpjes op internet en we kunnen er niets tegen doen. Het is een maatschappelijk beeld om dingen met elkaar te delen, het heeft niets met Center Parcs te maken’, aldus woordvoerster Monique Dekking van Center Parcs in De Telegraaf over de video op internet met vernielingen in bungalows.

Reageer op dit artikel