nieuws

Centre Parcs benoemt salesman voor Benelux

Hotel

Center Parcs Europa heeft Erik van Essen (40) benoemd tot Sales & Marketing Director voor de gehele Benelux. De benoeming van Van Essen – sinds januari 2007 Sales & Marketing Director van Center Parcs Nederland – volgt op het vertrek van Jack de Longueville als Sales & Marketing Director van Center Parcs België.

Centre Parcs benoemt salesman voor Benelux

Voor zijn aantreden bij Center Parcs was Van Essen gedurende zes jaar werkzaam als Marketing & Sales Manager bij Landal GreenParks, waar hij verantwoordelijk was voor de Nederlandse en Belgische markt.

‘Zijn lange ervaring, zowel in de vakantiebranche als in deze regio, heeft een grote toegevoegde waarde voor onze marketingteams in Nederland, België en Luxemburg’, aldus commercieel directeur van Centre Parcs Europa Paul Sies.

‘We hebben er alle vertrouwen in dat Erik in staat is Center Parcs nóg sterker in de Benelux op de kaart te zetten’, zegt Sies.

Meer Centre Parks berichten:

Reageer op dit artikel