nieuws

Charme Hotels breidt portfolio uit

Hotel

Charme Hotels heeft Hotel Overbosch in Garderen toegevoegd aan het portfolio. Het is het tweede hotel in eigendom van de in 2011 door Onno Pel en Bart Reints Bok opgerichte hotelgroep. De volledige portefeuille bestaat nu uit zeven hotels.

Charme Hotels breidt portfolio uit

Hotel Overbosch is sinds 1 april onderdeel van Charme Hotels. Eigenaren Onno Pel en Bart Reints Bok hebben het in Garderen op de Veluwe gelegen hotel overgenomen van Willem en Mieke Silvius, die vijftien jaar de leiding hadden en als ambassadeurs betrokken blijven bij het hotel.

Voor de vorig jaar opgerichte hotelgroep is Overbosch het zevende Charme-hotel. Twee daarvan zijn in eigendom, de andere hotels maken gebruik van revenue- en marketingsondersteuning.

Reageer op dit artikel