nieuws

Chinese hotels massaal op Google

Hotel

De Chinese bookingssite Ctrip.com heeft een grote deal gesloten met Google. Hierdoor zijn in een klap meer dan drieduizend Chinese hotels goed vindbaar op de meest geraadpleegde zoekmachine ter wereld.

Chinese hotels massaal op Google

Volgens Ctrip.com gaat het om de eerste fase in een uitgebreide en langdurige samenwerking met Google. Volgens een woordvoerder van Ctrip.com is het de bedoeling dat het door de intensieve samenwerking op termijn ook mogelijk is om vliegtickets te boeken en informatie over reisbestemming op te vragen.

Ctrip.com is de grootste bookingssite van China. Maandelijks worden er meer dan 500.000 hotelkamers geboekt via de Chinees- en Engelstalige website. De site beschikt over informatie van meer dan vijfduizend hotels in China.

Reageer op dit artikel