nieuws

Chris Luken en Benoit Wesly praten met Al Gore

Hotel

De hotelkopstukken Chris Luken en Benoit Wesly hebben gisteren met Al Gore gesproken over verduurzaming in de hotelbranche. De voormalige vicepresident van de VS en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede was kort in ons land voor een lezing over duurzaamheid en sprak daarbij met een aantal genodigden waaronder Luken en Wesly.

Chris Luken en Benoit Wesly praten met Al Gore

Chris Luken van Fletcher Hotels en Benoit Wesly, eigenaar van meerdere Limburgse hotels, hadden een ‘meet and greet’ met Gore voor diens lezing over een duurzame wereld en zijn The Climate Reality Project.

‘Ik heb even met hem kunnen praten over verduurzaming in de hotelbranche. Erg boeiend om met niemand minder dan Al Gore hierover te kunnen praten. Mijn persoonlijke kennismaking met deze bijzondere man werkt niet alleen aanstekelijk, maar geeft positieve energie’, aldus Luken.

Al Gore is een van de meest prominente voorvechters van verduurzaming. De oud-politicus van de Democratische Partij in de VS maakte in 2006 de documentaire An Inconvenient Truth, een film over het broeikaseffect en de gevolgen ervan voor de mens in de komende vijftig jaar.

Reageer op dit artikel