nieuws

Chris Luken raast door MH Top-100

Hotel

Chris Luken blijft een van de wonderboys van de horeca. De 40-jarige chief executive officer (ceo) van de Hotel Management Group (HMG) in Vianen, scoort er flink op los in de Misset Horeca Top-100. HMG steeg spectaculair van 45 naar 31 met een omzetgroei van maar liefst 49 procent.

Chris Luken raast door MH Top-100

HMG telt momenteel 21 hotels die goed zijn voor een jaaromzet van 32 miljoen euro. Voor Luken reden om 2005 als rapportcijfer een acht te geven. In 2004 bedroeg de omzet nog 21,5 miljoen euro.

En de koek is nog niet op. Voor dit jaar verwacht Luken met 25 procent te groeien in omzet. Die omzetgroei zal grotendeels moeten komen uit acquisities. Luken wil naar zo’n 45 hotels en richt daarbij zijn pijlen vooral op familiehotels zonder opvolging.

Reageer op dit artikel