nieuws

Claes (KHN)staat niet stil bij laatste Horecava

Hotel

Voor de scheidende directeur van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), Jeu Claes, was het de laatste Horecava in deze functie. Zelf heeft hij niet stilgestaan bij de laatste voetstappen op de grootste horecavakbeurs van Nederland.

Claes (KHN)staat niet stil bij laatste Horecava

‘Veel mensen spraken mij er op aan, maar zelf heb ik er niet bij stilgestaan. Had ik ook geen tijd, vanwege het drukke programma. Daarom bezorgde het mij niet echt een speciaal gevoel, zo’n laatste Horecava’, aldus Claes.

Claes kijkt terug op een mooie vakbeurs. ‘Er is een Horecava neergezet die er mag wezen. Goed publiek, mooi programma en redelijk veel enthousiaste mensen. Wel wat lastig was het parkeerregime’.

Voor Claes zelf, die tweeënhalve dag uittrok voor de beurs, was het best vermoeiend. ‘Vooral de maandag was best zwaar vanwege de persaandacht. Ik heb wel veertig journalisten gesproken voor radio, tv, kranten en noem maar op. Voordeel is dat je goed je boodschap kwijt kunt’.

Jeu Claes vertrekt medio 2008 als directeur van KHN. Over zijn opvolging is nog niets bekend.

Meer nieuws van de Horecava:

Reageer op dit artikel