nieuws

Classificatie groepsaccommodaties bij RECRON

Hotel

De classificatie van de Nederlandse groepsaccommodaties gebeurt voortaan onder auspiciën van de RECRON. Voorheen werd de classificatie uitgevoerd door de ANWB. De ANWB stopt vanwege de kosten.

Classificatie groepsaccommodaties bij RECRON

De classificatie gaat ‘Nationale Classificatie Groepsaccommodaties’ heten. De Stichting Keurmerk, Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) wordt verantwoordelijk voor de onafhankelijke uitvoering van de keuringen. De classificatie-eisen worden niet gewijzigd.

RECRON start met het laten uitvoeringen van keuringen van de accommodaties die inmiddels op de wachtlijst bij de ANWB stonden. RECRON is een landelijke vereniging van recreatieondernemers. De brancheorganisatie telt 1700 leden, waarvan ruim driehonderd groepsaccommodaties.

Reageer op dit artikel