nieuws

Clayton Powell culinaire leider Amsterdam Marriott Hotel

Hotel

Clayton Powell (40) is begonnen als Executive Chef voor het Amsterdam Marriott Hotel. Hij is in zijn functie verantwoordelijk voor de keukens van het hotel, Midtown Grill restaurant en Sorel’s Midtown Bar and Lounge.

Clayton Powell culinaire leider Amsterdam Marriott Hotel

Powell startte zijn carrière in de restaurant business in 1988. In 1995 begon hij in Planet Hollywood in Amsterdam als restaurantcoördinator en had een actieve rol in het openen van de restaurants in Helsinki en Parijs.

In de jaren erna deed hij meer culinaire ervaring op in onder andere Engeland en Spanje. In 2004 versterkte hij het keukenteam van het Hilton Amsterdam Hotel als souschef, waarna hij ook in de Hilton hotels in Praag en Boekarest werkte. De opgedane ervaring gaat hij nu toepassen in het Amsterdam Marriott Hotel.

Culinaire kwaliteit

‘Zodra gasten aan komen in een Marriott hotel weten ze dat ze hoge kwaliteit kunnen verwachten in elk aspect van hun verblijf, waaronder natuurlijk ook het eten. Ik kijk er naar uit met mijn team zorg te dragen voor steeds verrassende en vernieuwende culinaire creaties waardoor onze gasten steeds terug willen komen in het hotel,’ aldus Powell.

Reageer op dit artikel