nieuws

Coen Masselink vangt gasten Ritz Carlton op

Hotel

De Nederlandse general manager Coen Masselink van het Shangri-La Hotel in Jakarta is nauw betrokken bij de opvang van slachtoffers van de bomaanslagen in het Marriott en Ritz Carlton Hotel. Shangri-La vangt gasten op van het Ritz Carlton.

Coen Masselink vangt gasten Ritz Carlton op

Masselink laat vanuit Jakarta aan MissetHoreca.nl weten dat gasten van het getroffen Ritz Carlton hotel worden opgevangen in het Shangri-La Hotel. Momenteel voert Masselink een crisisvergadering over de gevolgen van de bomaanslagen in Jakarta. Later vandaag zal hij een toelichting geven.

Jakarta werd vandaag opgeschrikt door bomaanslagen in het Marriott en Ritz Carlton Hotel. Bij de aanslagen zijn zeker negen mensen om het leven gekomen. Onder de gewonden zouden zich drie Nederlanders bevinden.

Reageer op dit artikel