nieuws

Collectieve regeling voor horeca en catering

Hotel

Er is een eind gekomen aan de onduidelijkheid die er sinds 2006 is over het Besluit Verpakkingen. Voor horecaondernemers die jaarlijks minder dan 15.000 kilogram verpakkingen in omloop brengen is een collectieve regeling afgesproken.

Collectieve regeling voor horeca en catering

Het Bedrijfschap Horeca & Catering heeft met Nedvang zo’n collectieve regeling afgesloten. Met deze afspraak voldoen bedrijven op een eenvoudige manier aan hun wettelijke verplichtingen uit het Besluit Verpakkingen.

Met de regeling, die met terugwerkende kracht ingaat vanaf 1 januari 2007, worden voor de bij het Bedrijfschap ingeschreven horeca- en cateringbedrijven de verplichtingen uit het Besluit Verpakkingen geregeld. Bedrijven hoeven zich niet meer individueel aan te melden.

Tip

Dossier Verpakkingen van het VROM

Reageer op dit artikel