nieuws

Condoomactie bij Derlon Hotel

Hotel

Derlon Hotel Maastricht wil de condoom uit de taboesfeer halen. Het Limburgse designhotel legt naast rozen, bonbons en zeepjes sinds kort bij wijze van proef stijlvol verpakte condooms als extra service op de hotelkamer.

Condoomactie bij Derlon Hotel

Zinnenprikkelende erotiek krijgt op deze wijze ruim baan in zowel de algehele beleving van de stad Maastricht als in het designhotel Derlon, laat general manager Rob Heuts van Derlon weten.

‘We hoeven er anno 2007 niet langer krampachtig over te doen, lijkt me. Er bestaat bij hotelgasten nu eenmaal een behoefte aan condooms. Wij spelen hier stijlvol op in zonder te vervallen tot banaliteiten. Het is een serieuze actie’, aldus Heuts.

Niet alle hotelkamers van Derlon worden voorzien van condooms. ‘Sommige gasten stellen dit niet op prijs, zo weten we uit ervaring. We willen deze mensen zeker niet provoceren. We kunnen onze gasten. Ook veel oudere gasten zullen deze proef niet waarderen. Alhoewel de meeste reacties tot nu toe opvallend positief zijn. Van jong tot oud.’

Reageer op dit artikel