nieuws

Conflict houdt Ramada Hotel leeg

Hotel

Het conflict rond het Ramada Amsterdam Airport Hotel bij Schiphol duurt voort. Het hotel is inzet van een langdurig geschil tussen opdrachtgever Camp Kley Associates en aannemer Heddes Groep uit Hoorn. Het gloednieuwe 342 kamers tellende hotel staat al geruime tijd leeg.

Conflict houdt Ramada Hotel leeg

Dat meldt Het Parool. Aannemer Heddes heeft inmiddels beslag gelegd op het 54 miljoen euro kostende hotelproject langs de A9 in Lijnden nabij Schiphol. Het hotel is gebouwd in opdracht van de eigenaar van de Amsterdamse AMS Groep, Camp Kleyn Associates.

AMS was voornemens het hotel onder de vlag van de Amerikaanse hotelformule Ramada te exploiteren maar werd vorig jaar juli, vanwege huurachterstand bij één van de andere hotels, failliet verklaard door de Amsterdamse rechtbank. Het hotel is na het faillissement door Heddes afgebouwd.

Door het conflict staat het hotel op het Airport Business Park al geruime tijd leeg. Een woordvoerder van de Vereniging Airport Business Park Lijnden hoopt dat er snel een einde kort aan het getouwtrek tussen de partijen. Het bedrijvenpark langs de drukke A9 wil het hotel mede gebruiken als trekken voor nieuwe vestigingen.

Reageer op dit artikel