Contract verbouwing Holtmühle getekend

Contract verbouwing Holtmühle getekend

Bilderberg en Interior Consult hebben een contract ondertekend voor de verbouwing van Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen. Interior Consult wordt verantwoordelijk voor het design en de uitvoering van de complete renovatie van het hotel.

Eind maart volgend jaar moeten alle werkzaamheden afgerond zijn. De verbouwing omvat een volledige vernieuwing van de hotelkamers en een upgrading van de badkamers.

Daarnaast krijgen de gangen, het restaurant, de serre, receptie, lobby, bar en de openbare toiletten een nieuwe look. Verder worden de conferentiezalen onder handen genomen en ingericht volgens het nieuwe vergaderconcept van Bilderberg.

Het contract voor de intensieve samenwerking werd op 12 december ondertekend door Dries van der Vossen (algemeen directeur Bilderberg), Loek van Emmerik (director of operations Interior Consult), Max Hermers (general manager Bilderberg Château Holtmühle), Alexander Barentsen (director of property and development Bilderberg) en Edzo Bosma (algemeen directeur Hospitality Circle Group).

Bilderberg beschikt over 20 hotels in het vier- en vijfsterrensegment. De groep telt totaal 1931 hotelkamers. Interior Consult is onderdeel van Hospitality Circle Group en gespecialiseerd in ‘turn-key’ projectinrichting.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.