nieuws

Crowne Plaza Maastricht kiest voor lokaal

Hotel

De nieuwe general manager van Bilderbergs Crowne Plaza in Maastricht, Lex Nijenhuis, heeft de keuken van het Limburgse hotel bewust gemaakt van het maatschappelijk verantwoord ondernemen, mvo.

Crowne Plaza Maastricht kiest voor lokaal

De keuken kiest sinds kort bewust voor lokale leveranciers of leveranciers die hun producten echt op een ambachtelijke manier bereiden. Steekwoorden die Nijenhuis in de mond neemt zijn huisgemaakt, biologisch en ambachtelijk.

De Mangerie

‘Voor ons hotel en de restaurantkeuken (de Mangerie – red) zijn we recentelijk gaan samenwerken met een aantal Limburgse leveranciers. We confirmeren ons hiermee aan de bedrijven in onze regio en het past ook nog eens binnen het mvo-beleid. We gaan nu bewust voor eerlijke producten van hoge kwaliteit die hun authenticiteit benadrukken’, zegt Lex Nijenhuis in een persverklaring over de nieuwe samenwerking met lokale leveranciers.

Aardbeien en asperges komen dit jaar van De Poshoof, geitenkaas van De Bokkesprong uit Veulen en wijne van de Maastrichtse Hoeve Nekum. Ook werkt het hotel met de Livar-varkens uit Echt en de Geuldal forel.

Reageer op dit artikel