nieuws

Cruise Hotel test keuken Club Room

Hotel

De komende vijf weekenden worden in Rotterdam menu’s bereid die ook op de ss Rotterdam worden geserveerd. Zo krijgen de keukenbrigade en de bediening van restaurant Club Room van het hotelschip de gelegenheid om aan elkaar te wennen, en worden de menu’s uitgetest.

Cruise Hotel test keuken Club Room

Er wordt nog niet op het schip zelf gekookt, maar in de Kookstudio op het Deliplein in Katendrecht. Chefkok Erik Troost geeft elk weekend zijn eigen thema. Het eerste thema is schaal- en schelpdieren.

Restaurant aan boord

De Club Room is één van de twee restaurants aan boord van de ss Rotterdam en is onderdeel van het Cruise Hotel. Club Room heeft ongeveer honderd zitplaatsen een open keuken, tafelbereidingen, veel zilver en signature dishes van vroeger. Het tweede restaurant van het cruisehotel is het Lido.

De Club Room op de alternatieve locatie is geopend op vrijdag- en zaterdagavond en op de zondagmiddag.

Lucas Petit

Het Cruise Hotel is het hotel aan boord van het ss Rotterdam en bestaat uit 257 kamers, 6 kamertypes in drie thema’s. Exploitant is Lucas Petit. Het is zijn zesde hotel. Naast het Cruise Hotel bezit hij het Delta hotel in Vlaardingen, Stroom in Rotterdam, Badhotel in Rockanje, Landgoed de Holtweijde in Lattrop en Landgoed Avegoor in Ellecom.

Reageer op dit artikel