nieuws

De Efteling voortaan hele jaar open

Hotel

Pretpark De Efteling, dat donderdag zijn poorten weer opent voor het publiek, is voortaan het hele jaar open. Om dat te vieren zetten tientallen Sprookjesbosbewoners donderdag een ‘eeuwig schrijvende pennenveer’ in werking. Eeuwig is ook de periode dat De Efteling voortaan openblijft, liet de directie van het attractiepark donderdag weten.

De Efteling voortaan hele jaar open

Vanaf dit jaar sluit de reguliere openstelling naadloos aan bij de Winter Efteling, die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Verder kunnen bezoekers voortaan overnachten in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk. De Efteling trakteert de kleine en grotere bezoekers dit jaar bovendien op twee nieuwe attracties. De Sprookjesboom, die op verzoek sprookjes vertelt, is vanaf donderdag te zien en te horen. De nieuwe houten achtbaan Joris en de Draak gaat komende zomer open.

Vorig seizoen trok het pretpark in Kaatsheuvel vier miljoen bezoekers

Reageer op dit artikel