nieuws

De Hamert naar Romantik Hotels

Hotel

Hotelorganisatie Romantik Hotels International heeft Hostellerie de Hamert in Wellerlooi binnen gehaald als nieuw lid. Daarnaast zijn nog twee hotelbedrijven aangesloten bij de de snelgroeiende hotelclub.

De Hamert naar Romantik Hotels

Dat meldt Romantik Hotels International, een internationale club bestaande uit hotels met minimaal viersterren, een uitstekende keuken en een historische achtergrond. Naast Hostellerie de Hamert zijn ook De Campveerse Toren in Veere en Hotel het Gulpdal in Slenaken toegetreden.

Met de nieuwe leden telt ons land zes Romantik-hotels. De leden die al langer een lidmaatschap hebben, zijn Hostellerie De Schuddebeurs in Schuddebeurs, Hotel Het Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel en Hotel Hof van Holland in Noordwijk.

Naast Nederland is het aantal leden in het buitenland ook flink gegroeid. Zo verwelkomt Duitsland zes nieuwe leden, Frankrijk één , Zwitserland één en Italië vier. Het hoofdkantoor van Romantik Hotels International is gevestigd in het Duitse Frankfurt.

Reageer op dit artikel