nieuws

De Jager langer voorzitter KHN

Hotel

Hajé de Jager is net als de afgelopen drie jaar ook de komende drie jaar voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). De Jager werd door de Ledenraad van KHN unaniem herkozen als landelijk voorzitter.

De Jager langer voorzitter KHN

Dat heeft KHN bekend gemaakt. Na het volbrengen van de nieuwe ambtstermijn moet hij statutair aftreden en plaatsmaken voor een nieuwe voorzitter. Dat is in 2010.

Sinds De Jagers aantreden in 2004 heeft de voorman zich vooral beziggehouden met het creëren van een optimaal ondernemersklimaat en het stimuleren van innovaties in de branche.

‘Innovatie en kennis zijn belangrijk voor de ontwikkeling en groei van de branche. Het draagt bij aan goed ondernemerschap. Daardoor wordt de aantrekkelijkheid voor onze gasten vergroot’, aldus De Jager.

In zijn nieuwe termijn zal De Jager zich vooral richten op de dossiers alcohol en jongeren, toeristische beleid en veiligheid. De Jager: ‘Daarnaast is de aandacht gevestigd op de benodigde prestatieafspraken op het gebied van werk- en inkomenszekerheid’.

Reageer op dit artikel