nieuws

‘De Kersentuin in etalage

Hotel

Het Bilderberg Garden Hotel Restaurant De Kersentuin in Amsterdam komt in de verkoop. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Financieele Dagblad. Vorige week meldde De Telegraaf al dat eigenaar Goldman Sachs zou overwegen Bilderberg in de etalage te doen.

‘De Kersentuin in etalage

De zakelijke ochtendkrant meldt dat investeringsbank Goldman Sachs De Kersentuin in de etalage zet. Het is niet bekend of ook andere hotels in de uitverkoop gaan. Vorige week schreef het Stan Huygens Journaal in De Telegraaf dat het logisch lijkt dat Goldman Sachs het ‘project Bilderberg’ eerst piekfijn opknapt om het vervolgens te verkopen. Algemeen directeur Dries van der Vossen reageerde daarop met ‘dat is geen onlogische gedachte’.

Bilderberg meldde begin vorige week dat het de eerste renovaltieronde van de keten heeft afgerond. Voor 11 miljoen euro werden diverse hotels van Bilderberg opgeknapt. De Kersentuin werd voor 2,3 miljoen euro onder handen genomen.

Reageer op dit artikel