nieuws

De Roggebot beraamt rechtszaak

Hotel

Harry van Dalfsen, mede-eigenaar van De Roggebot, overweegt een rechtszaak tegen De Heerlickheijd van Ermelo, het congrescentrum waar het met één Michelinster bekroonde restaurant is gevestigd.

De Roggebot beraamt rechtszaak

‘Ik bereid een rechtszaak voor. Maar inhoudelijk kan ik er niet verder op ingaan. Of het te maken heeft met het vertrek van Delpeut? Zijdeling. Ik hoop zo snel mogelijk inhoudelijk op de zaak in te gaan. Maar voorlopig kan ik niet meer duidelijkheid verschaffen’, aldus Van Dalfsen aan de internetredactie van Misset Horeca.

Oplossing
De Roggebot begeeft zich de laatste weken in woelig water. Topkok Andreas Delpeut meldde zich enkele weken geleden ziek en gaf begin deze maand te kennen over te stappen naar restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin. Van Dalfsen maakte toentertijd bekend op zoek te gaan naar een oplossing en hopelijk snel een nieuwe chef-kok te presenteren.

De Heerlickheijd van Ermelo was vooralsnog niet bekend voor commentaar.

Reageer op dit artikel