nieuws

De Roode Leeuw zet jubileum centraal in 2011

Hotel

Hotel-Restaurant De Roode Leeuw in Amsterdam viert op 16 oktober haar honderdste verjaardag. Naast een groot feest in oktober zijn er het hele jaar door tal van jubileumactiviteiten van het bekende Amsterdamse hotel.

De Roode Leeuw zet jubileum centraal in 2011

Op 16 oktober vindt het 100-jarig jubileum plaats in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Het aan het Damrak gevestigde horecabedrijf laat weten dat het om een groot feest gaat.

Tot die tijd vinden er allerlei jubileumactiviteiten plaats, zoals ‘dineren tegen historische prijzen’, een fotowedstrijd en de productie van een eigen glossy magazine. Ook is er een speciale jubileumwebsite gelanceerd.

‘We zullen er een feestelijk jaar van maken’, belooft general manager René Wildeman. ‘Zo bieden we binnenkort een Hollands driegangenmenu aan tegen een historische prijs via de populaire website Groupon.nl.’

‘Maar hoogtepunt zal het feest in de Nieuwe Kerk worden, en we zijn verheugd dat ook burgemeester Eberhard van der Laan voornemens is daarbij aanwezig te zijn’.

De Roode Leeuw glossy wordt tijdens het feest officieel gepresenteerd. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door burgemeester Van der Laan.

Reageer op dit artikel