nieuws

De Sparrenhorst vrijwel zeker naar NH

Hotel

Het wordt nog niet keihard bevestigd, de definitieve handtekeningen moeten nog worden gezet, maar alles wijst er op dat het zelfstandige hotel De Sparrenhorst in Nunspeet op zeer korte termijn in handen komt van NH. Ingewijden melden dat al weken wordt onderhandeld en dat ‘een deal in zicht is’.

De Sparrenhorst vrijwel zeker naar NH

Daarmee zou een lang gekoesterde wens van het Spaanse hotelconcern in vervulling gaan: een hotel op de Veluwe, tot nu toe een blinde vlek op de kaart van NH. ‘Ik wil graag een hotel op de Veluwe. Met Bilderberg zijn we er eerder niet uitgekomen, maar de Veluwe heeft nog steeds onze aandacht’, zei NH-baas voor de Benelux, Arco Buijs vorig jaar mei in een interview met Misset Horeca.

De Sparrenhorst is een modern conferentiehotel, prachtig gelegen in de bossen van Nunspeet. Dankzij een miljoeneninvestering transformeerde het bedrijf de afgelopen jaren van een noodlijdend conferentieoord tot een florerend zakenhotel met twee restaurants.

General manager is Joost Ligthart. Onder zijn aanvoering bereikte De Sparrenhorst in 2007 de finale van vakwedstrijd om de Dutch Hotel Award.

Volgens ingewijden zou ook Golden Tulip belangstelling hebben getoond voor De Sparrenhorst.

De Sparrenhorst kwam eerder deze week in het nieuws door het vertrek van operations manager Niek Hammer. Hij is overgestapt naar Hotel Okura. Het vertrek van Hammer staat los van de aanstaande overname.

Zie ook

Reageer op dit artikel