nieuws

Deel kamers van GT Central Den Bosch vernieuwd

Hotel

De kamers van hotel Golden Tulip Central in het centrum van Den Bosch zijn vernieuwd. 55 Van de in totaal 124 kamers hebben een metamorfose ondergaan. Ze hebben nieuw meubilair gekregen en zijn opnieuw aangekleed.

Deel kamers van GT Central Den Bosch vernieuwd

Daarnaast is de airco van de zalen vernieuwd en nu CO2 gestuurd. Dit is energiezuiniger en levert een beter klimaat op voor de gasten. Daarnaast heeft het hotel ook nieuwe CV gekregen en is de warm water installatie aangepakt.

Afgelopen zomer kreeg het hotel al een nieuwe fitnessruimte en werd de Morianenbar gerenoveerd.

Directeur Karin Rademaker wil met haar hotel een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid voeren. ‘We streven naaar een viersterren plus niveau.’

Reageer op dit artikel