nieuws

Deelname Dutch Hotel Award eenvoudiger

Hotel

Het wordt eenvoudiger om deel te nemen aan de Dutch Hotel Award (DHA), de enige serieuze vakprijs voor holtemanagement in Nederland. Dat laat de jury weten tijdens de start van de inschrijfperiode. ‘Overtuig ons met een goed verhaal op hooguit twee A4’tjes.’.

Deelname Dutch Hotel Award eenvoudiger

Hotels kunnen zich opgeven om een gooi te doen naar de prestigieuze award van de DHA. De jury hoopt op veel deelnemers, temeer omdat de aanmeldprocedure aanzienlijk eenvoudiger is dit jaar. Vandaar de slogan: makkelijk om mee te doen, moeilijk om te winnen.

Papierwinkel

‘We zagen dat manager graag meedoen, maar gigantisch opzien tegen de hele papierwinkel. Er ging te veel tijd in zitten. Van enkele hotels ontvingen we complete boekwerken. Vaak heel creatief en ludiek, maar eerlijk gezegd was er meestal niet door te komen of kwamen de kwaliteiten en prestaties van de bedrijven niet helemaal uit de verf’, aldus DHA-initiator Francesco Monaco in Misset Horeca.

Deelnameformulier downloaden

De jury van de vierde editie van de DHA daagt hotels uit met een goed doortimmerd verhaal te melden op het deelnameformulier. Dit formulier is te downloaden op www.dutchhotelaward.nl. Het beknopte formulier kan na invulling worden gemaild naar de jury.

Eerdere winnaars

De winnaar van de DHA wordt vrijdag 8 juni bekendgemaakt. Eerdere winnaars van de prijs zijn Hotel Des Indes in Den Haag (2006), Hotel Beaumont in Maastricht (2005) en Delta Hotel in Vlaardingen (2004).

Tip:

Download hier het deelnameformulier

Reageer op dit artikel