nieuws

Deelnemer Herrie in het Hotel jaar later failliet

Hotel

Hotel de Oude Lantaarn en restaurant Pippijn in Wijk bij Duurstede hebben het ondanks de hulp van Herman den Blijker en Willem Reimers niet gered. Binnen een jaar na aandacht in het tv-programma Herrie in het Hotel is het gemengde horecabedrijf in staat van faillissement verklaard.

Deelnemer Herrie in het Hotel jaar later failliet

Ingeborg Gaasterland van Wijn & Stael Advocaten NV in Utrecht is aangesteld als curator. Er wordt onderzocht of er een mogelijkheid is voor een doorstart. Gedurende die zoekperiode is het hotel met bijbehorende restaurant gewoon open.

Eigenaar Maarten van Zanten van hotel de Oude Lantaarn en restaurant Pippijn riep vorig jaar de hulp in van Herrie in het Hotel. In vijf dagen tijd werd het horecabedrijf volledig opgefrist. Zo werd de serre geschilderd en kreeg het restaurant een nieuwe vloer en kunst aan de muren.

Maarten van Zanten laat weten dat hij niet het gevoel heeft gehad dat de hulp van Den Blijker heeft geholpen. ‘Ik kan u vertellen dat van helpen geen sprake is geweest. Integendeel zelfs’, aldus Van Zanten.

Op 22 maart 2011 werd het horecabedrijf in het tv-programma op feestelijke wijze heropend. Minder dan een jaar later is het bedrijf failliet gegaan en wordt er nu gezocht naar de mogelijkheden voor een doorstart.

Reageer op dit artikel