nieuws

Den Haag lanceert ‘Be My GuestGuide

Hotel

Vrijdag 29 mei lanceert Frits Huffnagel de ‘Be My GuestGuide, een online toeristengids voor Haagse dienstverleners.

Den Haag lanceert ‘Be My GuestGuide

Met dit online programma kunnen bijvoorbeeld hotelmedewerkers eenvoudig hotelgasten en toeristen informeren en adviseren over bezienswaardigheden, attracties, evenementen en winkels in Den Haag. De gids – genoemd naar de gelijknamige gastvrijheidcampagne Be My Guest! – is speciaal ontwikkeld voor de Haagse dienstverleners. Frits Huffnagel, wethouder Citymarketing, zal de Be My GuestGuide presenteren en de Be My GuestGame, een online game voor o.a. hotelmedewerkers om de stad en haar toeristische bezienswaardigheden beter te leren kennen, spelen.

De Be My GuestGuide is ontwikkeld door de gemeente Den Haag en Den Haag Marketing als onderdeel van het project Gastvrij Den Haag, waarmee de gemeente samen met 15 partners uit de stad, de gastvrijheid wil vergroten. De Haagse hotelbranche zal als eerste gebruik maken van de Be My GuestGuide, later dit jaar volgen andere dienstverleners .

Reageer op dit artikel