nieuws

Derde hotel voor Vondel Amsterdam geopend

Hotel

Het derde hotel voor de Vondel Hotelgroep is geopend. Het hotel JL No 76 ligt, zoals de naam al aangeeft aan de Jan Luijkenstraat in het centrum van Amsterdam, in het museum & modekwartier. Het hotel heeft een honesty bar waar gasten zichzelf een drankje kunnen inschenken.

Derde hotel voor Vondel Amsterdam geopend

Het boutique hotel is gerealiseerd in twee 18de eeuwse herenhuizen en telt 39 kamers. Naast de honesty-bar is er ook een lounge, restaurant en een stadstuin.

Net als de andere twee hotels van Vondel, Hotel Roemer en Hotel Vondel, kenmerkt ook dit hotel zich door de kunst in het interieur. Het speciale behang van het nieuwe hotel is ontworpen door kunstenares Barbara Broekman. Het behang is gebaseerd op oorspronkelijk hand geborduurde kunstwerken.

Gratis wifi

De 39 kamers beschikken over moderne faciliteiten; inloop regendouche, Flat Screen TV met DVD speler, wireless internet en COCO-MAT bedden die zorgen voor een extra ontspannen verblijf. Gasten kunnen vrij gebruik maken van een Ipad, wireless internet en een uitgebreide dvd bibliotheek.

De executive kamers hebben een jacuzzi met ingebouwde flat screen erboven.

Bekijk hier een fotoreportage van het hotel

Reageer op dit artikel