nieuws

Derde hotel voor Vondel Hotels in Amsterdam

Hotel

Vondel Hotels breidt in de lente van 2011 haar collectie uit met een 3de viersterren boutique hotel; Hotel JL №76 in Amsterdam. Hotel JL №76 is gevestigd in twee 18de eeuwse herenhuizen, in het hart van Amsterdam en midden in het museum & mode kwartier.

Derde hotel voor Vondel Hotels in Amsterdam

Het hotel ligt, net als haar zusterhotels Hotel Vondel en Hotel Roemer, op steenworp afstand van het Leidseplein, het Vondelpark en het Concertgebouw. Hotel JL №76 beschikt over 39 luxe en comfortabele kamers in vijf verschillende sferen, een lounge, bar & restaurant en een stadstuin.

Ook dit hotel wordt gekenmerkt door het interieur met unieke kunst en design elementen, zo laat de hotelgroep in een persschrijven weten. Een groot deel van de kunstcollectie is gemaakt door textielkunstenares Barbara Broekman. Haar werken prikkelen de zintuigen en verleiden om te kijken en zijn verweven in de inrichting van de hotelkamers.

De 39 kamers beschikken over moderne faciliteiten; inloop regendouche, Flat Screen TV met DVD speler, wireless internet en COCO-MAT bedden die zorgen voor een extra ontspannen verblijf.

Reageer op dit artikel