nieuws

Derde merk voor Best Western

Hotel

Hotelketen Best Western komt met een derde consumentenlabel. Naast de ‘gewone’ Best Western en de Premier-hotels komt er een categorie Best Western Plus. Deze hotels bieden extra’s op gebied van bijvoorbeeld eten en drinken, badkamer of service.

Derde merk voor Best Western

Het eerste nieuwe Best Western Plus hotel opent in Gouda. Het hotel dat nu nog in aanbouw is, moet in mei van het volgend jaar klaar zijn om de eerste gasten te ontvangen. Daarnaast streeft de keten ernaar om eind 2011 vijf hotels te hebben getransformeerd tot Best Western Plus hotel.

Plus-eisen

Hotels met de toevoeging Plus moeten aan extra comforteisen voldoen op zes gebieden, namelijk aankomst, eten en drinken, service, badkamer, slapen en werk en entertainment. Voorbeelden zijn het aanbieden van een lokale delicatesse, minimaal vier verschillende soorten hoofdkussens en grote badlakens in plaats van handdoeken op de kamers.

In februari van dit jaar is Best Western Plus in Amerika gelanceerd. Daar zijn ruim 800 hotels omgebouwd naar het nieuwe label.

Reageer op dit artikel