nieuws

Derde overname in drie dagen voor Fletcher

Hotel

Fletcher Hotels heeft landhotel De Börken in Lhee nabij Dwingeloo overgenomen. Het is daarmee de derde overname is drie dagen. Zelden of nooit meldde een hotelconcern in Nederland drie overnames op drie achtereenvolgende dagen.

Derde overname in drie dagen voor Fletcher

De Börken telt 42 kamers en beschikt over een zwembad met whirpool. Verder heeft diverse vergaderzalen en een zaal voor feesten en partijen. Ook beschikt het hotel over een brasserie en een restaurant.

De overname van De Börken wordt gemeld door Fletcher topman Chris Luken en volgt op twee eerdere overnames deze week. Gisteren meldde Fletcher de overname van hotel Duinzicht in Ouddorp en eergisteren kwam het naar buiten met de melding van het overnemen van hotel Best Western Nieuwvliet-Bad.

Daarmee komt de teller van Fletcher op 54. Met name sinds de komst van mede-aandeelhouder Rabo Participaties in 2010, groeide Fletcher erg snel. Fletcher Hotels werd onlangs uitgeroepen tot “Best Managed Company 2011 by Deloitte” en “Populairste Hotelketen van Nederland 2011 by Zoover”.

Reageer op dit artikel