nieuws

Derde seizoen voor Herrie in het Hotel

Hotel

Herman den Blijker komt met een derde tv-serie van Herrie in het Hotel. Naast Den Blijker is ook weer voormalig hotelier Willem Reimers van de partij om in nood verkerende hotels er bovenop te helpen.

Derde seizoen voor Herrie in het Hotel

Dinsdag 18 mei is de eerste aflevering van een nieuw seizoen Herrie in het Hotel. De serie bestaat uit vier afleveringen. De afleveringen zijn tussen 21.30 en 22.30 uur te zien op RTL4.

In de eerste aflevering steken horecadokters Den Blijker en Reimers de helpende hand uit in hotel Nieuw Hanenburg met bijbehorend restaurant ’t Roodhert in het Friese Sneek. Sinds de overname van de zaak loopt het niet naar behoren. Den Blijker en Reimers proberen de uitbater er weer bovenop te helpen.

Reageer op dit artikel