nieuws

Derlon Hotel ontvangt Franse toptennissers

Hotel

Derlon Hotel Maastricht is gastheer van de tennissers van het Franse team, dit weekend tegenstander van Nederland in de strijd om de Davis Cup. Het hotel zegt het een eer te vinden de tennissers te mogen ontvangen.

Derlon Hotel ontvangt Franse toptennissers

‘De spelers en hun begeleiders voelen zich hier in ons fraaie “petit Paris” goed op hun gemak’, zegt directeur René Goltstein van het Derlon Hotel Maastricht.

De tennissers en hun begeleiders verblijven al de hele week in het Limburgse hotel. De wedstrijden tussen Nederland en Frankrijk staan gepland voor vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september in het MECC in Maastricht.

Goltstein: ‘We doen er alles aan om het verblijf van de tennissers zo aangenaam mogelijk te maken. De Franse delegatie heeft gekozen voor de goed bekendstaande kwaliteit van ons hotel en restaurant. Verder sprak ook de sfeer zeer tot de verbeelding’.

Reageer op dit artikel