nieuws

Des Indes lanceert rookkamer met roomservice

Hotel

Hotel Des Indes in Den Haag heeft een Cigar Lounge ingericht waar gasten volgens het hotel binnen de richtlijnen van de wet een sigaar kunnen roken. Roomservices dient daarbij als oplossing.

Des Indes lanceert rookkamer met roomservice

‘Per telefoon kunnen onze gasten vanuit de Cigar Lounge bestellen wat ze willen. Roomservice dus. Dat mag. Net als op de rokerskamer in het hotel is het ook hier toegestaan dat onze staff members na een call van de gast even iets binnenbrengen en vervolgens weer vertrekken. Als de tijd maar beperkt is’, zegt general manager Pierre-Henri Bovsovers van Des Indes in het Algemeen Dagblad.

De Cigar Lounge bevat twintig fauteuils, één leestafel, één open haard, één flatscreen en één telefoon. De speciale ruimte bevindt zich aan de voorzijde van het hotel, naast de receptie. ‘Het moet een plek zijn om in een onthaastende ambiance te genieten van een bijzondere kaart met geselecteerde Cubaanse en Dominicaanse sigaren’, stelt Bovsovers, die begin vorig jaar Claudia Pronk als gm opvolgde.

Reageer op dit artikel