nieuws

Directeur Grand Catering naar Regardz

Hotel

Met ingang van 1 september verruilt Pieter Aalbers zijn functie als directeur van Grand Catering voor die van CEO van Regardz. Hij vervangt daar Job Heilijgers. Tot de taken van Aalbers behoren het verder vormgeven van de missie en visie van Regardz.

Directeur Grand Catering naar Regardz

Als CEO van Regardz zal Aalbers in eerste instantie veel aandacht besteden aan de verdere positionering en het uitrollen van innovatieve concepten. “Regardz heeft, net zoals vele andere bedrijven in de hospitality branche, te maken met de nodige uitdagingen. Het is fijn te beseffen dat de aandeelhouders en de Raad van Commissarissen mij, als jonge, ondernemende CEO, het volledige vertrouwen geven om samen met mijn team het prachtige Regardz verder te brengen”, aldus Aalbers.

Aandeelhouder

Job Heilijgers treedt terug als directeur van Regardz. In een reactie zegt hij daarover: “Ik heb deze rol sinds november op interimbasis vervuld en ben blij dat we in Pieter Aalbers een nieuwe CEO hebben gevonden. Zelf blijf ik voor 50 procent aandeelhouder en ik zal op de achtergrond blijven meebouwen aan Regardz.”

Missie

Regardz is met zestien locaties actief in de markt van hotels, vergader- en evenementenlocaties, voor zowel privé- als zakelijke doeleinden. Regardz beschouwt het als haar missie om samen met gasten te zorgen dat een bijeenkomst een hoogtepunt wordt.

Reageer op dit artikel