nieuws

Directeur Hotel Papendal vertrekt

Hotel

Hans Blaauw vertrekt als directeur van hotel- en congrescentrum Papendal in Arnhem. Blaauw gaat per 1 november aan de slag als algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen bv, een bedrijf met vier golfbanen verdeeld over het land.

Directeur Hotel Papendal vertrekt

Blaauw kijkt terug op vier geweldige jaren. ‘Trots ben ik op de medewerkers en op alles wat we in die vier jaar hebben bereikt. We hebben Papendal op de kaart gezet en ik heb dit bedrijf een ziel gegeven en de kwaliteiten optimaal benut’, stelt Blaauw.

Blaauw behaalde in 2006 de titel Beste Leerbedrijf van het Jaar. ‘We hebben verder een enorme upgrade van de voorzieningen gerealiseerd. De sfeer onder de gasten en medewerkers is prima en we hebben een sterke groei in omzet en rendement doorgemaakt’.

Tot 1 november is Blaauw nog in dienst van Papendal, onderdeel van NOC*NSF. Bij Het Rijk Golfbanen BV volgt hij Jacqueline Lambrechtse op, die als adviseur verbonden blijft bij het golfbedrijf.

Reageer op dit artikel