nieuws

Discutabele e-mails nekken Starwood-topman Heyer

Hotel

Een reeks van onfatsoenlijke e-mails gericht aan vrouwelijke collega’s is zeer waarschijnlijk de aanleiding van het opstappen van Starwood-topman Steve Heyer. De chief executive officer van Starwood Hotels stapte begin deze maand onverwacht op, nadat de directie het vertrouwen in hem had opgezegd.

Discutabele e-mails nekken Starwood-topman Heyer

Starwood meldde op 2 april dat Heyer was opgestapt na een verschil van inzicht over de managementstijl van Heyer. Caterersearch.com meldt nu dat het gaat om meerdere onbehoorlijke e-mails, die Heyer veelal buiten werktijd stuurde naar vrouwelijke collega’s.

Bonus

Heyer krijgt, ondanks zijn noodgedwongen vertrekt bij Starwood, dit jaar bijna 1,5 miljoen euro als bonus voor zijn werk voor Starwood. Ook heeft hij recht op een optiepakket ter waarde van 3,3 miljoen euro.

Zie ook:

Topman Starwood legt functie neer

Reageer op dit artikel