nieuws

Dode gevonden in Haarlems hotel

Hotel

In het Chinees-Indische hotel annex restaurant Indrapoera in Haarlem is vrijdagochtend een dode vrouw aangetroffen. Vrijdagavond werd tijdens een feest op het Malieveld in Den Haag een man opgepakt, omdat hij zich vervelend gedroeg. Tijdens zijn arrestatie bekende hij en passant zijn vriendin te hebben vermoord in het Haarlemse hotel.

Dode gevonden in Haarlems hotel

Dat meldt het Haarlems Dagblad. De dader is een 38-jarige Haarlemmer. Het slachtoffer is zijn vriendin. Het lichaam van de 53-jarige vrouw werd vrijdagochtend dood aangetroffen op de hotelkamer van Indrapoera.

Volgens politiewoordvoerder Leo Maat werd de 38-jarige Haarlemmer vrijdagavond in het centrum van Den Haag opgepakt omdat hij zich vervelend gedroeg. Hij werd meegenomen naar het bureau. Daar vertelde hij over de moord die hij had gepleegd. De verdachte is overgedragen aan de Haarlemse politie en verblijft daar in een cel in afwachting op de resultaten van het onderzoek.

Reageer op dit artikel