nieuws

Domina hotel beste hotel in Rotterdam

Hotel

Het Domina Hotel aan de Energieweg in Rotterdam is door gasten van HotelSpecials.nl uitgeroepen tot beste hotel in Rotterdam. Het hotel kreeg het overall rapportcijfers 8,4.

Domina hotel beste hotel in Rotterdam

Alle gasten van HotelSpecials.nl ontvingen in 2009 na afloop van hun hotelverblijf in de Maasstad een uitnodiging om het bezochte hotel te beoordelen. Uit deze recensies bleek dat gasten die in Rotterdam verbleven het meest tevreden zijn over het Domina Hotel & Conference Rotterdam.

Domina Hotel & Conference Rotterdam van de Italiaanse hotelgroep is omgeven door het Roel Langerak-park en gelegen tussen Rotterdam Airport en het stadscentrum. Het hotel is geopend in de zomer van 2008.

193 hotelkamers

De gasten kunnen beschikken over 193 kamers en suites die uitgerust zijn met airco, minibar, safe, tv en internet. De gasten kunnen gebruik maken van een restaurant, bar, een health center en zes vergaderzalen met een capaciteit tot driehonderd personen.

In Amsterdam kwam het Best Western Blue Tower Hotel het beste uit de bus. Dit hotel kreeg van haar gasten het rapportcijfer 8.

In de competitie is alleen de overall beoordeling meegenomen. Individuele zaken als het ontbijt en diner wogen niet mee.

Reageer op dit artikel