nieuws

Domina opent hotel in Rotterdam

Hotel

Rotterdam krijgt er een groot hotel bij. Komende zomer opent het Domina Hotel & Conference Blijdorp haar deuren. Het bijna tweehonderd kamers tellende hotel komt tussen Rotterdam Airport en het stadscentrum.

Domina opent hotel in Rotterdam

Dat meldt de Domina Hotel Group. De Italiaanse hotelgroep meldt tevens plannen te hebben in St. Petersburg en Budapest.

Domina Hotel & Conference Blijdorp is omgeven door het Roel Langerak-park en gelegen tussen Rotterdam Airport en het stadscentrum. Het hotel gaat komende zomer open.

Tijdloze kunst

De gasten kunnen beschikken over 193 kamers en suites die uitgerust zijn met airco, minibar, safe, tv en internet. De gasten kunnen gebruik maken van een restaurant, bar, een health center en zes vergaderzalen met een capaciteit tot driehonderd personen.

Het Rotterdamse hotel behoort tot de Domina Hotel brand. Dit merk staat voor moderne internationale gastvrijheid in combinatie met Italiaanse tijdloze kunst, zo meldt Domina.

Internationaal georiënteerd

Regionale Manager Gerhard Zeilinger van Domina zegt trots te zijn op de uitbreiding in noord en oost-Europa. ‘We zijn al aanwezig in deze regio met de Domina Inn Brand. Met de drie nieuwe openingen groeien we naar bijna duizend kamers’.

De Domina Hotel Group werd in 2000 opgericht. De Italiaanse hotelgroep is internationaal georiënteerd en richt zich zowel op de zakelijke markt als de toeristische sector. De groep werkt met drie merken: Domina Prestige, Domina Hotel en Domina Inn.

Reageer op dit artikel