nieuws

Dorint meldt nieuw mobiliteitsplan

Hotel

Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt bekend dat het volgens eigen zeggen een uniek mobiliteitsplan heeft opgezet. Doel hier van het plan is om personeel beter te vinden en te binden.

Dorint meldt nieuw mobiliteitsplan

Medewerkers van Dorint Hotel Amsterdam Airport kunnen met het mobiliteitsplan kiezen uit de Schiphol Sternetpas, het Dorint fietsplan, de Dorint parkeerservice, het Dorint Scooterplan of de Dorint personal carlease. Bij de laatste mogelijkheid stelt het hotel een Fiat 500 voor een gunstig leasetarief beschikbaar.

Kees Teer, general manager van Dorint Hotel Amsterdam Airport, over het mobiliteitsplan: ‘hiermee willen we onze collega’s een zeer aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden. Tevens hopen we dat dit brede mobiliteitsplan ook de interesse zal wekken van nieuwe collega’s die wij graag verwelkomen’.

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van de Dorint Hotel & Resorts groep met 36 hotels, 3.500 medewerkers en bijna achtduizend kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Mallorca.

Reageer op dit artikel