nieuws

Dorint, Westduin, Papendal naar finale DHA

Hotel

Dorint Amsterdam Airport, hotel & congrescentrum Papendal in Arnhem en Golden Tulip Strandhotel Westduin in Vlissingen gaan door naar eindronde in de strijd om de Dutch Hotel Award 2010. Park Plaza Mandarin in Eindhoven en Sofitel The Grand in Amsterdam zijn in de halve finale afgevallen.

Dorint, Westduin, Papendal naar finale DHA

De managementteams van vijf hotels moesten vorige week donderdag met de billen bloot tijdens een podiumpresentatie in het ING House in Amsterdam. Daar bleek opnieuw hoe lastig het is om in tien minuten een gelikte presentatie te geven. Thema van de wedstrijd dit jaar is motivatie.

Spannende finale

De drie finalisten worden volgende week dor de jury bezocht en krijgen bovendien een extra opdracht. De winnaar van de Dutch Hotel Award 2010 wordt 9 juni bekendgemaakt.

Gezaghebbende prijs

De Dutch Hotel Award is een prijs voor uitmuntend hotelmanagement. De winnaar van de award mag zich een jaar lang het best geleide hotel van Nederland noemen.

Jury

De Dutch Hotel Award is een initiatief van adviesbureau Trust Hospitality. In de jury zitten Bas Tolmeijer, Francesco Monaco (beide van Trust), Rob Bakker (ING), Wim Dooge (Hotelschool Den Haag), hotelarchitect Theo Spies, Erik Schuckink-Kool (Heineken) en Martijn Reintjes (Misset Horeca/Misset Hotel).

Reageer op dit artikel