nieuws

Drie Nederlandse hotels in top-500

Hotel

Er staan drie Nederlandse hotels in de top-500 van beste hotels wereldwijd. Op de ranglijst van boekingssite Expedia prijken de namen van het Manhattan hotel in Rotterdam, The Grand in Amsterdam en het Amrath Grand Hotel Frans Hals in Haarlem.

Drie Nederlandse hotels in top-500

Het Amrath Grand Hotel Frans Hals in Haarlem stond vorig jaar ook op de lijst, net als het Amsterdamse Bank Mansion, het Carlton Ambassador in Den Haag. Deze laatste twee hotels hebben dit jaar geen vermelding.

De drie Nederlandse hotels hebben geen top-100 positie. Welke positie ze wel bekleden maakt Expedia niet bekend, dat gebeurt alleen bij de top-100. Klik hier voor de complete lijst.

De ranglijst – the Expedia insider’s Select List – is samengesteld door gasten van de hotels. De 500 beste hotels zijn geselecteerd uit het totale aanbod van de 130.000 hotels die Expedia aanbiedt. De reviews van gasten tellen mee, maar ook de meer dan 400 Expedia medewerkers geven een oordeel over de hotels. Prijs-kwaliteit is een van de belangrijkste aandachtspunten.

De top-10 van Expedia wordt gedomineerd door de Verenigde Staten en Italië.

De Top-10 van Expedia

1 Cedarbrook Lodge – Seattle, Washington (USA)

2 iQ Hotel Roma – Rome, Italy

3 Hotel Antiche Figure – Venice, Italy

4 Hotel Berchielli – Florence, Italy

5 Hotel Monterey Kyoto – Kyoto, Japan

6 The Nines – Portland, Oregon (USA)

7 Les Terres M Barka – Morocco, Marrakech

8 K&K Hotel Central – Prague, Czech Republic

9 Hotel Teatro – Denver, Colorado (USA)

10 Sofitel New York – New York, NY (USA)

Reageer op dit artikel